Busstur til Helsingfors

Helsingfors er Finlands hovedstad og største by. Byen, som har over 300 øyer og en lang strandlinje, ligger ved Finskebukta og har vært hovedstad siden 1812. Da den russiske tsaren flyttet hovedstaden fra Åbo for at den skulle ligge nærmere St. Petersburg.
Mye av Helsingfors' sentrum har blitt bygd etter 1917, og det er mange flotte jugendhus i byen. Andre arkitektoniske stilarter er også representert; slike som nyklassisismen, funksjonalismen og modernismen.

Det mest kjente landemerket er domkirken (nyklassisisme) som ligger i sentrum, like ved Senatstorget og heller ikke langt fra Salutorget. På Salutorget står markedsbodene og -båtene tett, Her selges bl.a. mye forskjellige mat, suvenirer og leker.

Helsingfors er omtrent på størrelse med Oslo, og det bor omtrent like mange mennesker i de to byene. Hvis dere vil få litt bedre oversikt over byen kan dere bli med 3T-trikken på en times rundtur eller kanskje en båttur rundt blant noen av øyene. I Helsingfors er det massevis med familievennlige attraksjoner og flotte parker som er vel verdt et besøk, aller mest spennende er nok Sveaborg - festningen ved sjøen.

Ta kontakt for pris.
For informasjon om andre vilkår ta kontakt.

Prisen gjelder bussreisen tur/retur. På reiser med overnatting er du selv ansvarlig for å reservere dette og tillegg kan forekomme
Vi er selfølgelig behjelpelig med dette om ønskelig.

Forslag til overnatting:

Scandic Marski

 

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Har du vært med på denne reisen? Skriv din opplevelse her:

Buss mellom Tjøme og Tønsberg brygge

Ta kontakt med oss!

Ta kontakt for å beskrive det behovet du har, så kan vi skreddersy en pakke etter ditt behov.

Ta kontakt