Busstur til Strömstad

Strømstad er en liten by nord i Bohuslän 20 kilometer fra grensen til Norge. Strømstad ble i sin tid opprettet for at svenskene nord i Bohuslän ikke skulle reise til Norge for å handle. Skjebnens ironi har i tillegg ført til at nordmenn reiser til Strømstad for å handle.

Strømstad tar hvert år imot flere hundre tusen nordmenn som reiser over grensen for å handle eller feriere. Havnebyen Strømstad er spesielt populær om sommeren, med gjestehavnen stort sett full mellom midten av juni til august. Med 2 Systembolag og et av nordens største kjøpesentre, er handelen mer rettet mot nordmenn enn de drøye 5000 innbyggerene i Strømstad.

Strømstad er med sin fantastiske skjærgård, flotte natur og sin turistnæring rettet mot glade nordmenn en perfekt by for ferier og shoppingturer.

Ta kontakt for pris.
For informasjon om andre vilkår ta kontakt.
Dagstur

Prisen gjelder bussreisen tur/retur. På reiser med overnatting er du selv ansvarlig for å reservere dette og tillegg kan forekomme
Vi er selfølgelig behjelpelig med dette om ønskelig.

Forslag til overnatting:

Laholmen Hotell

 

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Har du vært med på denne reisen? Skriv din opplevelse her:

Buss mellom Tjøme og Tønsberg brygge

Ta kontakt med oss!

Ta kontakt for å beskrive det behovet du har, så kan vi skreddersy en pakke etter ditt behov.

Ta kontakt